( kovi | 2018. 01. 12., p - 23:29 )

mivel a játékprogramok jóval komplexebbek mint 10-15 éve, ennél komolyabb eltérést vártam. viszont:

-csupán kíváncsiságból megnézném gyengébb (de érintett) hardveren. ott a két érték között nagyobb eltérést gondolok.

-akármennyi az eltérés a peccselt/nem peccselt verziók között, az a gamer réteg akik miatt egyáltalán ez a termékvonal immár komolyabb gyártóknál is befigyel - nos ez a réteg általában attól is izzadni fog, ha egy játék pár százelékkal kevesebbet dob. főleg itt a balkán felé, hiszen nem mindenkit vet fel a pénz ill. minden csúcsra van járatva a pénztárcákhoz képest. tehát hiába szerényebb az eltérés mint az elágazásbecslésben érdekesebb alkalmazásoknál, nem lesz kisebb híre a szopásnak. sőt, a célközönség miatt itt nagy lesz a csábítás a folt nélküli léthez. aminek a végeredménye úgyis figyelmet kap majd.

nekem ez utóbbi réteg amúgy 8, nálunk a "mérési hibák" száma körül léteznek. másrészről komolyan: a kétezres évek elejétől a giccs és a sokadik rókabőr uralja a játékpiacot - mind realisztikusabb megjelenítés, virtuális *és* anonim közösségi lét mögé rejtve. szóval az igazán jó játékok megjelenésének száma 2000 után meredeken zuhant a nulla felé. egészen addig, hogy a (nekem) okés friss alkotások az összes játékok számához képest már a mérési hibát sem éri el. de mivel az érintettek mégis komoly piacot teremtenek a hardvereknek, látszik mennyire nem vagyok már célszemély. elég nehéz lenne eladni nekem mondjuk -rotfl- gamer tápegységet.

jah még annyi, hogy ez a két sebezhetőség csak a kezdet. erre befizetnék. mint ahogyan arra is, hogy lesz még hasonló szopatás úgy, hogy annak megléte már nem a szerencsétlenkedés műve.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS