( trey | 2017. 12. 29., p – 20:28 )

"Én inkább azt tartom szánalmasnak, amikor valaki annyira a rabja egy terméknek hogy már-már hittérítőként próbálja mindenkinek úton-útfélen "eladni". Ezen cél érdekében minden lehetséges módon szapulja a konkurenciát, pláne ha az tényleg elcsesz valamit.
Nha ez az ember ilyenkor minden reggel úgy érkezik a munkahelyére hogy köszönés helyett már azzal kezdi hogy milyen szar ez meg az meg amaz. Bezzeg ha nála nem stimmel valami, akkor lapít mint sz a fűben. Mert az ugye bocsánatos bűn. És ez márkafüggetlen feature ezeknél az embereknél. Jobb esetben fizetnek neki érte (mondjuk akkor legalább írja ki a fejére), rosszabb esetben csak ennyire szemellenzősek.
Ha pedig elkezdni nekik fejtegetni az ember, hogy oké, de itt is vannak gondok, de szerintem ezért meg azért nem rossz választás, akkor masszívan elkezdik letámadni az embert. Komolyan mint valami vallási szektások..."

+1 Pontosan ezért szakítottam az Apple világgal. :D Jelenleg használok egy terméket, de amint nem fog megfelelni az elvárásaimnak, szívbaj nélkül dobom a picsába. Ugye, akkor most mellélőttél? Akikről te beszélsz, azok az Apple fanboyok.

"Rohadtul nem akarok romokkal szórakozni. Mert ha belegebednek se tudnak normális minőséget fenntartani."

Ugye nem az Apple-t akarod ellenpáldaként hozni? Amelyik két hónap alatt kétszer volt kénytelen nyilvánosan elnézést kérni a szarabbnál szarabb termékei miatt?

"De ha ad a OnePlus legalább 3 év hivatalos supportot (ami nem valami alibi módon lesz kivitelezve, értsd: megkapja a főverziókat meg minden sec patchet, és nem lassul közben le használhatatlanra), valamint tesznek bele egy normális kamerát és fogadnak valami értelmes designert aki nem csak ctrl+c-t és v-t tud nyomkodni, akkor istenbizony átváltok rá."

Dehogy válts át rá! Te kezdted itt a fikázást azzal, hogy az Androidok nincsenek sehol, most meg próbálod visszafordítani és másokat vádolsz.

"Tekintve hogy iPhone-nál is ezek a fő szempontok. És belefér ha egyszer a 3 év alatt akksit kell benne cserélni..."

Jah. Én meg kétévente cseréltem iPhone-t. Az is belefért. Nem olcsójánoskodtam. Szeretem azokat az Apple felhasználókat, akik büszkén használnak egy 4 éves iPhone-t (erre is van frissítés!!!) nyögvenyelősen a szar működésből kifolyólag. Én meg fogom és legcserélem 2 évente a telefont és beleszarok a 4-5 éves frissítésükbe.

Így jutunk oda, hogy vannak itt, akik egy 4,5 colos ramaty szarra büszkék, az én kezemben meg egy 18:9-es, 6+ hüvelykes, 99%-ban fullscreen kijelzős telefon van.

De éljenek a 5 éves iOS update-ek!!!!!4444

--
trey @ gépház