( lovas | 2017. 12. 21., cs – 09:43 )

A CVS-t szerintem hagyjuk, mert tényleg elavult sok szempontból. Elcseszett backend, storage és még tranzakciók sincsenek... bár még mindig jobb, mint a VSS :)

Hogy az SVN-el mi a problémád, azt eddig sem sikerült kifejteni. Egy faék egyszerű a logikája, amire tetszőlegesen komplex workflow-t is tudsz építeni, strukturáltan, hook-okkal, replikációval, miegymás. Lassan már szórakoztató, hogy olyanokat terjesztenek róla git ventilátorok, hogy nem tud branch-elni, rollback-elni, stash-elni, lassú, a githez képest nagyságrendekkel nagyobb helyen tárol stb. és szépen terjed is a hülyeség, mint a lapos föld elmélet.
Egy hátránya van, hogy a szervert nem kenyérpirítón kell üzemeltetni, bár az a git push/fetch esetében is idegölő lenne.

Szóval nem bírom felfogni, hogy mi az a munkafolyamat, amire kell egy jóval összetettebb, problémásabb rendszer, és SVN-nel nem lehet megoldani ;) Ne érts félre, nem akarom elvenni tőled a lehetőséget, hogy a gitet használd, csak nem értem ezt a rajongást és az ezzel párhuzamos lenézést.