( carlcolt | 2017. 12. 05., k - 14:20 )

Eszak Irorszag problemajat nem az en feladaton megoldani. Soha nem vittem at semmit azon a hataron, fogalmam sincs hogy mukodik, ujsagokban meg amit irnak rola azt mind elhiszem, meg az ellenkezojet is.

De az Eszak Irorszagban legutobbi valasztasokon dominalo DUP kilepesparti volt eleve, meg az 50-es cikkelynek is mellette szavazott, es most a Tory-k 50%-a is a DUP-pal egyutt miattuk van meg. Ergo mindenkinek erdeke, hogy legyen megoldas. Hogy milyen, arrol nincs informaciom, ahogy szerintem neked sincs.

"Milyen torveny nem lehet EU miatt"
1. Mar a mi keritesunk miatt is ugattak, valahogy az angolok felhuztak Calais-nal egy 10x akkorat. Valoszinunek tartom, hogy ott is megszolalt par EU-s senki altal nem valasztott gittegylet hogy "dehat emberi jogok".
2. Penzmosok szeretik az angol ingatlanpiacot. Emiatt minimalber fole ment a rent Londonban egy egy szobas lakasert.
Olyanok tulajdonoljak a lakasok magy reszet, akik egy percig sem laktak UK-ban, es meg kiadni sem hajlandok. Ennek a problemanak egy szep megoldasa EU-s torvenyek szamara tul diszkriminativ lenne (ha nem ott laksz es nem adod ki lakni, vagy fizetsz, vagy az allame lesz). Masik akadaly, hogy maguk a Tory-k is birtokolnak lakasokat, es szeretik, ha magas marad az ara.
3. UK-nak olyan problemaja van a bevandorlassal, amit mas europai orszag allampolgara az eletben nem fog megerteni. 3.5 milliard angolul beszelo ember potencialis bevandorlo Angliaba. USA-ba is mennenek, csak ok "hiresebben bevandorloellenesek". Ha nem beszelik ilyen sokan a nyelvedet, nem tudod milyen az, amikor 600k ember erkezik, 150k embernek epul azevben lakoepulet, es az EU gittegyletei meg nem ertik, hogy miert nem akarsz Schengen lenni, de nagy nehezen lenyelik, de akkor se akarj mar bevandorlast korlatozni

"EU hadsereg"
10 eve is akartak, csak meg a vezenylesi nyelvben sem tudtak megegyezni. Feljon egy problema, az EU 2-3 ev mulva targyal rola, aztan nem csinal semmi hasznosat. Ez a gyakorlat.