( Hevi | 2017. 10. 28., szo – 13:05 )

> ... neked tényleg az az érvelési metódusod, hogy kiragadsz egy esetet, amiben igazad lehet, és azzal támadsz, figyelmen kívül hagyva minden mást?

Ugy indult a szal, hogy crown azt mondta, hogy szerinte a Google ad extended warrantyt, mig az Apple nem. En ezt ugy ertelmeztem, hogy a kozelmultbeli hibakra gondolt, igy megvilagitottam, hogy a Google hardware hibakkal kuszkodik, mig az Apple ebben az esetben szoftveressel, igy az osszehasonlitasnak nincs ertelme.

trey megemlitette az Antennagate-et, illetve a Bendgate-et, mint relevans hardware hibakat Apple oldalrol, amire azzal valaszoltam, hogy az Apple megoldotta a problemat, es ingyen biztositott megoldast azon felhasznaloknak, akik bizonyos specifikus modon tartottak a telefonjukat, illetve rakerdeztem, hogy mi a Google policyja a Bendgatehez hasonlo esetekben, ha a termeszetesen pici koltoi tulzassal papirnak illusztralt Pixel 2 erintett az ugyben. Mellesleg ez egy kurrens, vadonatuj telefon, es azert az iPhone 6 ota eltelt egy kis ido, na.