( trey | 2017. 10. 27., p – 09:29 )

Nagyon sok cikk nem kerülne fel, ha nem hívnák fel rá a figyelmemet. A figyelemfelhívás módja a hír küldése link, levél küldése stb. Érdekes, hogy nagyon sokan felfogták ezt és megfelelően használják. Meglepetésre, az beküldött cikkek 90%-a meg is jelenik. Ami esetleg formai hibás, szarul fogalmazott, az megy a cikkturkálóba. De megjelenik. Szerintem 1-2% alatt van az olyan rossz cikkek száma, amiket nem teszek ki. Azok mennek a modlog-ba.

Ha te most azt hiszed, hogy a te nyomásodra került ki ez a cikk (milyen nyomást fejtettél ki, hangosan prüszköltél?), tévedsz. Megmutattam neked, mint egy jó kiskutyának, hogy hogyan lehet jelezni valamit.

Most, hogy ezt így neked leírtam, kérlek, a következő cikkigényedet a fenti módokon jelezd. Amennyiben nem a) nem veszem figyelembe b) ha sokat offtopikolsz, kibaszlak, aztán mehetsz sírni az IRC-re, a bubublogra vagy ahonnan szalajtottak. :)

Kérlek vedd ezt figyelembe.

(BTW: a te jelzésed nélkül két Google Pixel cikk jelent meg a hibáiról az elmúlt két napban. Természetesen azok sem jelentek volna meg, ha.... őőő.. ja! megjelentek!)

--
trey @ gépház