( nemmiki | 2017. 10. 16., h – 07:16 )

Ifjú südő koromban én is azt hittem, hogy ha valami legális, akkor az rendben is van.
De attól, hogy a Fekete Párducosok betesznek valami nem megszokott dolgot egy ÁSZF-be, főleg, ha a személyes adatok szokatlan kezelésére vagy fizetési kötelezettségre vonatkozik, még nem lesz az tisztességes. Lehet legális, de nem tisztességes.

Mi magyarok hajlamosak vagyunk leszólni mindent, ami magyar, és így van ez a BPO-val is, így volt az UHU-val is. Persze lehet, hogy azért van ez, mert gyakran (ahogy most a BPO is tette) elég keményen okot adnak rá.
Persze nem kell, hogy egy disztribúció mindenkinek készüljön, készülhet az 5 embernek is. Egyszerűen nem kell beállítani világmegváltásnak (az Ubuntu sem az), vagy ha annak állítjuk be, akkor legalább csináljuk a projektet tisztességesen, nem sunyi kiskapukkal pénzt keresve.

Gyanítom, hogy ez az egész téma már most több médiaszereplést kapott, mint amennyit érdemelt volna. A BPO-soknak pedig azt javaslom, hogy hülyeségek helyett inkább érdemeljék ki jó dolgokkal a közösség figyelmét, mert az egy hosszútávú, működő dolog, ellentétben ezzel.