( Hiena | 2017. 10. 15., v – 15:42 )

Nem tudom, milyen happeninget kell lássak. Én egy ÁSZF-et láttam, azzal együtt ami ott le volt írva. Az nem tartalmazott okokat, csak fenyegetőzést, és követelődzést. Ennek kapcsán tettem fel egy kérdést, majd a főadminisztrátor úr megjegyzései kapcsán még párat.
Hmmm, ezek szerint nem tartozik senkire, hogy egy disztribúció, ami adott esetben kényes, személyes adatokat szolgál ki, milyen szervezeti és financiális háttérrel rendelkezik? Értem. Szerinted semmi kockázat nincs benne, ha egy átláthatatlan, sunnyogó, pénzzel trükköző csoport termékére bízol kényes információkat?
Ezt a menetet régen elvesztettétek. Pontosan, amikor a nem tetsző kritikák hatására, egymás után többször is átszerkesztettétek, majd átirányítottátok, levettétek az oldalt. Ott kezdődik a dolog, hogy eleve az átszerkesztés is jogszerűtlen, mert a ASZF változásakor fel kell tűntetni annak idejét és érvényességének az idejét, miközben változatlanul meg kell tartani az eredetit, feltűntetve annak érvényességi időtartamát. Ugyanis az aki a korábbi ÁSZF alapján fizetett nektek, most követelheti vissza a pénzét.
Ugyanígy kérdéses a számlaadási kötelezettségeteknek való megfelelés is. Nem elég pénzt követelni embereken, de igazolni kell annak az átvételét is.
A kérdések ezek tisztázása végett lett feltéve. De mindaddig, míg egyenes válasz nem érkezik ezekre, élni kell a gyanúperrel, hogy jogilag nem tiszta a disztribúció háttere.
De tudom, hogy mindezeket leszarod, mert neked semmi közöd a disztribúcióhoz, csak egy lelkes szócsöve vagy.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "