( tomtyi | 2017. 10. 14., szo – 08:36 )

Ne haragudj, de hogy egy ironizáló hsz-hez ilyen litániát írsz megjegyzésként, már önmagában magyarázza a fenti FB-csoport létjogosultságát. Tényleg olyanok vagytok, mint (jaj, lehet ezt a szót használni?) egy szekta.
Különben meg többeteknél úgy vettem észre, hogy az a bizonyos helyesírás ellenőrzőt a magyar (hahaha) fejlesztésű (hahaha) feketecicába sem sikerült még beépíteni. A cicás csoportba eszem ágában sincs belépni, mert bár évek óta egyszer-egyszer nézegettem a bP-t, de sosem tetszett, ahogy a stílus sem. Utóbbi pár hétben, hónapban pedig kellően sok érv keletkezett amellett az elhatározás mellett, hogy még a közelébe se akarjak kerülni. Vettem egy csomag dörzsit, egy-egy flakon CIFet és Cillit Banget, és az utolsó bitet is kisikálom az SSD-ből.
Mondjuk, a csoporttagok neveinek felsorolásából látszik, miért is vagytok idegbetegek, ha valahol a weben bármi utalás történik a bP-re. Rögtön odaseregletek és idegesen zsizsegtek, hogy „mán megint bánccsák a kiscicánkat”. Pedig csak nem értettétek meg, hogy nem bP-ről, hanem Bp-ről volt szó. Egyszerűen a túlfűtött düh lila köde nem engedi, hogy értsétek is a szövegeket, ami a szemetek elé kerül.
„amúgy vehetnéd a fáradtságot…”
Hát persze! Nyilván Büte Levente legutóbbi posztja törléséről is teljesen objektív véleményt lehetne kapni a bP-s moderátortól. Pedig nagy valószínűség szerint Levente minden egyéb kommentár nélkül egyszerűen csak belinkelte ezt és a másik bP-s HUP-posztot.

@muszashi
Ez hol is van az FB-n?

________________________________________
"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."