( uid_2783 | 2017. 10. 14., szo – 06:13 )

baglyas az az ubuntufejlesztő, aki engem itt a hupon már jól figyelmeztetett, hogy engem sem nehéz lekáderezni... az lme csoportból való röptetésével -egyedüliként- nem értettem egyet. próbálkozásai voltak a panthercsopikba való bejutásra, melyeket rendre elutasítottak (vajon miért?).
gergely andrás és tenkes captain -> fakenick mindkettő. közös bennük a blackPanther iránti szerelem, mert rengeteg erőt fektetnek abba, hogy a pantheres csopikból információkat kukázhassanak ki, illetve más csopikban vagy hülyeséget, vagy valótlanságot állítsanak akár pantherről, akár a panthercsopik tagjairól. andriska postjainak nyelvtani problémái mellett most haladjunk el, a MINThez nem gyártottak helesyráskontrollert.
torma andrás szintén volt tagja valamelyik pantheres csopinak, emlékeim szerint valamiféle kutyaszarba ő is bele lépett. ha nem gond, nem megyek a story után.

amúgy vehetnéd a fáradtságot a többi (lme csoport moderátorait szarozó) faszfejjel együtt arra, hogy utánamenjetek, kit mikor és miért, főleg pedig ki röptetett akár az lme, akár a pantheres csoportokból.

tudatlanul pofáztok itt mindenről...

--
"a Hungarian Unix Portált [...] szakmai fórumként eszembe nem jut használni, mert a közönség mentalitása miatt nincs értelme."