( Hiena | 2017. 10. 12., cs – 12:34 )

Úgy érzem, le kellene szállnod az egobicikliről, mert olyan gyorsan tekered, hogy kezd beszűkülni a látásod. Nem akarok neked semmit, megmondani, nem akarok neked tanácsot adni, mindössze leírom a nagyérdeműnek, hogy az én meglátásomban, miért látom az adott dolgot hibásnak. Még a jószándékom jelét is adtam, hogy segítek az oldalatokból történő bevételek növelésére.

Hogy ki vagyok? Egy egoista, skizoid, szociopata bohóc, egy aprócska porond közepén, azzal a céllal, hogy szórakoztassam, megnevettessem vagy elgondolkoztassam a nézőközönséget, akár annak az árán is, hogy én állok az általam feldobott habos pite alá.

Továbbléptem, az operációs rendszereden. De nem jelenti, hogy továbbléptem volna azokon a dolgokon, amiket furcsának disszonánsnak, logikátlannak, rossznak, vagy épp betegesnek tartok.

Nem a jogodat vonom kétségbe, hisz mindenki ott és olyan formában csinál magából bolondot, ahol neki jól esik, hanem az általad alkalmazott módszereket és ideológiákat tartom furcsának, hibásnak.

Nem vagy köteles foglalkozni a usereiddel, de megint csak furcsa, hogy közben elvárásokat támasztasz/támasztottál velük szemben.

Nem célom a lejáratás, mert akkor a termékedet támadnám. Pusztán személyes véleményemet hangoztatom, az oldaladon megfogalmazottak kapcsán. Megoszthatod az ellenvéleményedet, kifejtheted az érveidet.

Valóban, minden sor igaz amit az elhallgatott tényekről írtál, de ezek egyike sem kapcsolódik az oldalra történő regisztrációhoz rittyentett szabályrendszeredhez. Ezt te kevered össze.

Ez egy internetes szavazás, nem pedig az azonnali választ követelő kérdés. Mindenkinek van lehetősége tájékozódnia, az internet és a keresők segítségében az érintett kérdésben, vagy a "Csak az eredmény érdekel" opcióra történő szavazással.

Ami még mindig sokakat zavar az az te, mint a disztribúció főatyaúristene által közvetített kép (milyen nehéz, mennyire nincs bevétel, mennyire nincsenek felhasználók) és a disztribúció honlapján szereplők közötti éles ellentmondás. Egy disztribúció weboldala általában pont a közösség összefogására, ismeretek megosztására, új felhasználók megszerzésére szolgál. Egy piacról élő operációs rendszer, megpróbál a felhasználók kegyében járni.

Szíved joga megválasztani, hogy kikkel akarsz azonosulni. Én speciel messze elkerülöm akikkel nem akarok azonosulni. Te nem ilyen típusnak tűnsz, mert visszajársz és kijavítasz minket. Az operációs rendszerre történő onanizálást nem tudom értelmezni, mert a HUP belépési nyilatkozatában nem szerepelt, és bár sokféle OS-el foglalkoztam, köztük olyannal is aminek a kabalafigurája igencsak segges és csöcsös, egyszer sem fogott el a vágy, hogy önkielégítést végezzek. De ezek szerint, ebben is eltérünk.

Szerinted, milyen céljainak kellene legyen egy ilyen közösségnek? Egyes kiválasztottak pénzzel való tömése? Kukaborogatás és gyújtogatás a MS székházánál? Kiválasztott személyek előtti leborulás és istenként való tisztelete? Esetleg, a visszatetsző, visszás dolgok elhallgatása, kifelé történő cukiskodás és jópofizás?
Szerintem, te inkább vallást keresel és nem technológiai közösséget. Ez esetben próbálkozz a Jehováknál, vagy a Hitgyülinél, azt hallottam, mindkét helyen van tagfelvétel.

De tudod mit, öntsünk tiszta vizet a pohárba, válaszold meg az alábbi kérdéseket ami már bizonyára sokakban megfordult az itteni emberek között:
- Milyen jogi személyiség áll a blackpantherOS mögött?

- Amennyiben szervezet vagy cég áll a blackpantherOS non-profit vagy for profit a státusza?

- Amennyiben non-profit szervezet, hol tekinthető meg annak a legutolsó beszámolója?

- Amennyiben for profit cég vagy szervezet áll a blackpantherOS mögött, mi annak a bejegyzett adószáma?

- Amennyiben nem cég vagy bejegyzett szervezet áll a blackpantherOS mögött, miképp kerülnek a disztribúcióért befolyt összegek , jogdíjak, támogatások elosztásra?

- Kapott-e valaha bármiféle közpénzes támogatást vagy forrást (segély, pályázat) a blackpantherOS?

- Mikor és milyen formában vett részt állami beszerzési vagy más pályázaton a blackpantherOS?

- Mekkora a blackpantherOS valós piaci részesedése az összes Linux disztribúció között?

- Mekkora a blackpantherOS valós felhasználói száma?

- Milyen módszerekkel és eljárásokkal követi a blackpantherOS a felhasználóit, milyen személyes adatokat gyűjt róluk?

- Milyen harmadik félnek ad át adatokat a blackpantherOS a felhasználóiról, azok számítógépeinek a kiépítéséről?

- Tartalmaz-e a blackpantherOS bármilyen, külső statisztikákat szolgáltató oldalakat befolyásoló scripteket vagy eljárásokat?

- Hány aktív fejlesztője van a blackpantherOS-nek? (Csakis azon fejlesztők, akik kizárólagosan vagy elsődlegesen a blackpantherOS-re fejlesztenek.)

- Milyen ellentételezést kapnak a blackpantherOS fejlesztői a munkájukért cserébe?

- Hány kizárólagosan a blackpantherOS-ben megtalálható fejlesztés fut a jelen pillanatban?

--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "