( vector | 2017. 10. 12., cs – 10:51 )

A capslock azért volt, mert akkor már sokadik alkalommal írtam le, hogy a weboldal, nem egy kozosségi oldal, az más címen van. Csak nem értették meg még mindig, a hup időrendjében meg nem értelmezhető. Ez egyes válaszok értelmezésében is problémát okoz, így nem is akarok belemenni, mert mindig meg kéne magyarázni, hogy mi volt előbb, meg az előtt, meg az előtt.

Engem nem érdekel most sem, hogy ki mit használ, semmi közöm hozzá, sőt, ha valaki blackPanherOS-t használ, ahhoz sincs semmi közöm, az Ő döntése és nem az enyém. Soha senkit nem kértem és ezután sem fogom, hogy így tegyen, mert mitől lenne jó nekem az, ha 1.000.000 blackpanther os felhasználó követelné, hogy "holnap" mit csináljak ?

Van egy olyan zárt és minősített felhasználói kör, és egy mégválogatottabb ügyfélkör akik megfelelnek az elvárásainknak. Ide bekerülni "regisztrációval" nem lehet, és ellentétben mindenki mással, nem vágyunk sem tömegre, sem kitüntetésre, ahogy egyesek predektív módon próbálják ezt inerpretálni mások felé. Viszont az átlagnál és a jelenleginél többet "adni" csak annak akarunk, aki ide tartozik.

Szerinted mit használok? Wi... neeem! Na, na, na? Hát blackPanther OS v17 betat-t * blackpanther.hu