( golgota | 2017. 10. 12., cs – 10:50 )

Na most akkor egy kicsit tenyszeruen par dolog:

1. Kerestem az oldalon az informaciot arrol, hogy a tamogatas ket szintu, azaz "nincs, old meg magad" valamint "fizetos es vallaljuk a segiteseget X osszegert". Majdnem vegigklikkoltam az egeszet (volt egy uncsi 1+ oras meetingem). Jobb helyeken ez a foldalon van a tamogatas menuben, vagy kiemelve, ha mar az adott "ceg" vegez ilyen szolgaltatast. Igy elkerulhetoek a "zsarolo levelek", miken nem veletlenul haborodnak fel az emberek.

2. Az a szinvonal ami belengi az oldalt minimum vicces. Ha ez egy termek, akkor nem irunk olyat meg a "blogom" szekcioban sem olyat, hogy "nem minositem az elmeallapotat" valakiknek. Es rengeteg ilyan talalhato az oldalon.

3. El kell donteni, hogy ez egy termek vagy egy hobbi. Ha hobbi, akkor siman lehetsz bunko akarkivel. Ha termek, akkor senkivel sem(!!!). Ez kommunikacios kerdes. Az ugyfelnek mindig(!!!) igaza van, legalabbis igy kell eljarni.

4. Iratkozz be par tanfolyamra. En a kovetkezoket javaslom (akar veletlen sorrendben is): Assertive communication, Effective feedback, Stress management, Customer Care, Introduction to Business Communication, Product management and life-cycle

5. Jok a haverok, de meg jobbak a szakemberek. En beszelnek valakivel aki ert is ahhoz, hogy kell egy hasznalhato weboldalat osszedobni. A tamogatasokbol futnia kellene ra. (no offense)

Es meg mindig lehet a termeket ugy pozinionalni, hogy Te viszed a "bunkozos reszt", hiszen a Te gyereked igy majd Te megveded es lepofozol mindenkit (ez lesz az unsupported), a masikat meg olyan emberek, akik ertenek a marketing es business reszehez (ez lesz a supported/paid support).

Lehet nem is artana a projektnek, igy Te is rage-elhetsz amennyit akarsz, Te fogod iranyitani a fejlesztest, lehetsz a fonok a technikai reszeken. Az viszont kiderult, hogy az uzleti resz vitelehez elkellne egy masik ember, aki nalad gyakorlottabb.

Persze a fentiak csak akkor erdemesek a figyelmedre, ha komoly terveid vannak a projekteddel. Ha nem, akkor lehet frocsogni es kopkodni erre a hozzaszolasra. :D