( vector | 2017. 10. 12., cs – 09:58 )

Köszönöm a kimerítő választ, az út mutatást arról, hogy elmagyaráztad Te nekem, hogy nekem majd mitől és hogy lesz jó.

Egyúttal arra is rávilágítottál, hogy az elmúlt 15 évben mindent rosszul csináltam mert, hogy egyáltalán nem úgy, ahogy te levázoltad. Bár ellentétben azokkal akik a te sémád szerint éltek és mára nyomuk sincs, el kell, hogy keserítselek nekem kimondottan jó volt így, és csak így érte meg. Milyen furcsa, hogy én még mindig jobban meg tudom itélni, hogy nekem mi és, hogy jó, mint ahogy te valaha is fogod.

Régen is volt olyan ember akik meg tudta mondani, hogy mi lesz majd a jó nekem, ő volt az apám. Milyen fura, ő is tévedett, mára tudom, hogy elég sokszor, de mégis csak az apám volt. ő legalább jót akart.

Te még csak az apám se vagy, a jó szándék legkisebb szikrája is hiányzik minden mondatodból, mégis jobban tudsz mindent látszólag, ami nekem jó lesz.

Már bocs, hogy megkérdezem, de te ki vagy?!

Azért a sok sok zagyvaságban amit összehordtál mert, hogy a valósághoz köze sincs - és a jövőben sem te leszel az aki majd megmondja, hogy nekem mire van szükségm -, találtam egy értékes szót a körmondataid között, mégpedig, hogy: "továbbléptem".

Annyi ezzel a probléma, hogy te is hazudsz, hiszen te magad fogalmaztad a "szavazást", illetve ennek a válasznak az első bekezdéseiben megfogalmazott céljaid.

"De ne is hangoztasd azt, hogy mennyire gecik vagyunk, hogy ennek ellenére sem fizetünk neked."

Itt újra hazudsz, de már megszokhattuk, hogy a negatív hangulatkeltéseket úgy értitek el, hogy elferdítitek a valóságot, magyarul hazudtok azért , hogy elérjétek a célotokat.

Egy kicsit összefoglalom, hogy miért (a teljesség igénye nélkül):[/]

[b]- úgy interpretálod nagyszámú közösségnek a weblapom tartalmát,korlátozásait mintha ehhez nem lenne jogom - pedig van, az enyém.

(Valójában sem neked, sem másnak nincs joga vagy köze hozzá, hogy beleszóljon. Téged idézve: lépj tovább, mert nem neked szól a projekt és pont)

- úgy állítasz be, mintha nekem kötelességem volna, bárkivel foglalkozni, mintha nem válogathatnám meg az ügyfél- és közvetlen felhasználói körömet.

(Ez egy fontos momentum amir, hiszen valójában bárki lehet felhasználó, erre nincs semmilyen korlátozás! bárki kérhet segítséget is másoktól)

- negatív kitikának akarod beállítani, de helyette a lejáratás a célod, úgy, hogy a valóságot elferdíted, egyes részeket elhallgatod

( Például elhalgatott tény, hogy:
1.) Bárki letöltheti a rendszert, bárki használhatja és bárki kérhet segítséget bármilyen regisztráció nélkül!
2.) Azt is elhallgatod, hogy bárki jelentkezhet a felhasználói csoportba aki akar, ahol akár segítséget is kaphat
3.) Csúsztattok alapjában véve mindennel, ugyanis a rendszer alapvető megismeréséhez, általános használatához, minden tartalom elérhető korlátozások nélkül
4.) Csúsztattok abban is, hogy valójában felhasználóknak nem joga bármit megkapni, elvenni, használni, hanem csak egy lehetőségük.
5.) stb. )

- a reakciókból és a válaszokból kiderül, hogy sokan azt sem tudják pontosan miről van szó, és nem tudják, hogy valójában a célod az, hogy ezt a demagógiát fenntartsd, a fent megfogalmazott céljaid miatt

( Mint ahogy nem tudhatod te sem az előzményket, és az ok, okozati összefüggéseket sem, de a valóság az, hogy nem is akarod hiszen úgy nem érnéd el a "szórakoztatásoddal" a célod. Én viszont nem tartozom beszámolnivalóval sem neked, sem másnak, és ez a jövőben is így lesz.)

- úgy állítjátok be, mintha az általam létrehozott oldal valami felhasználótoborzó, kamuközösségi oldal lenne,

( A valóság az, hogy oldalon több helyen is le van írva, hogy nem az, és ez a weblapon több helyen is le van írva, hogy ez a projekt nem foglalkozik közösség építéssel, mint ahogy én sem. A valóság az, hogy egyáltalán nem akarom, hogy a hozzád hasonlók a HUP-nál közelebb jöjjenek, mert, hogy pontosan erre nincs szükségem. )

- abban is tévedsz, hogy bármilyen formában szerenék a hozzátok hasonlóakkal azonosulni,pláne a magad fajtájához tartozni, hiszen akkor ide kéne "járnom" és a fél életemet eltölteni azzal, hogy megmondjam másoknak, hogy nekik mit és hogy kell tenniük, hogy majd jobb legyen az életük.

( Légy nagyon boldog, hogy révbe értél a HUP.hu-n, mindneki boldog ha ott lehet ahova tartozik, én viszont soha nem tartoznék ide, mert akkor Debian-ra kellene rejsz@lnom, meg az APT-hez hasonló beteg perverziókban kellene részt vennem. )

Ui: sajnálom, hogy a korábbi válaszomban nem tudtam a te szinteden elmagyarázni az az én szemszögemből nézve nekem mi felel meg, és kifejteni a teljes mondanivalómat, sajnálom, hogy ennyi ember között csak nagyon, nagyon kevés buki van jelen (vagy hallgatnak). Pedig több bukival akár értelmes céljai is lehetnének egy ekkora közösségnek (nem kell, csak lehetne), a mostanitól persze messzemenően eltérően.

Szerinted mit használok? Wi... neeem! Na, na, na? Hát blackPanther OS v17 betat-t * blackpanther.hu