( vector | 2017. 10. 11., sze – 14:01 )

Nem értem ezt a h..ajbazer(?) dolgot, már évek óta nem követem nyomon a hup-ot, viszont a te az elképzelésed rólam vicces... Általában az ember magából indul ki a neten, ugye tudod :) Én szeretek tényszerű maradni, a többi maszlag minek?? Barátokat se akarok, vannak elegen. És, hát Nostredamus jóslatait olvastuk itt évekig, csak még egyik se jött be, pedig "ezrével" voltak! Tehát ennyire lehet komolyan venni a bagázst, inkább vicces - talán szánalmas-, hogy a sok jóindulat hogy tör a felszínre a kommentek egy részéből, mennyi energia, újra meg újra, de beleszólásuk még mindig semmibe nincs.

És én nem úszítok, csak reagálok az elferdített tényekre. Azt aláírom, hogy nem biztos, hogy egyet értesz, de nem is kell én ezt elfogadom, hiszen az a te élted a te döntéseid, ez pedig az enyém. Én nem is akarom megmondani senkinek, hogy mit tegyen, mit tehet, de nekem se akarja más. Egyszerű a képlet, nem? De:)

Most sajnos mennem kell, mert lassan jönnek a gyerekek a suliból és szeretném látni ahogy mosolyognak és hallani ahogy mesélnek, hogy mi történt ma ;-)

Szerinted mit használok? Wi... neeem! Na, na, na? Hát blackPanther OS v17 betat-t * blackpanther.hu