( vector | 2017. 10. 11., sze – 11:51 )

Volt pár értelmes gondolat, respect nekik, egyet emelnék ki: "az előzmények nélkül..."

(Na most ebben a válaszban a konklúzió trey-nek szól, javaslom gondolkodni rajt, de majd írok e-mailt is, ha már az irodában leszek, és végig tudom nézni az elmúlt napok "termését".)

Régi "barátom" Hiéna: a feltett szavazás ebben a formában megválaszolhatatlan mások által, ugyanis az egyedüli választ én tudom, de segítek, pedig a célod most is a ferdítés és a lázítás!

Nagy ész nem kellett hozzá, hogy megértsék -akik akarták - az ÁSZF lényegét, ami valóban ok-okozat eredménye. De csak egy lehetséges felhasználó vagy, nem az anyám, hogy magyarázatot adjak, pláne így 50 magasságában már neki sem kell. És még mindig arról a projektről beszélünk, ami az enyém,amit én finanszírozok én tartok fenn, amibe nem tettetek semmit, sőt..

+1 vagy +1000 Windows felhasználóval sem lesz a 'projekt' előbbre, mint ahogy egyik Windows user sem lett azért szakértő mert ide regisztrált a Hungárián UNIX portálra, de nem csak szarkétő nem, de még csak Linux felhasználó sem, ahogy látjuk.

Úgy emlékszem, hogy mind a weboldal, tartalom az enyém, ebből adódik, hogy a szabályokat is én hozom, és hidd el én el tudom dönteni, hogy nekem vagy a projektnek ki/kik vagy mi kell, mire van szüksége, mi viszi előre vagy mi adja a lendületet.

És milyen furcsa?! Ez működik. A teóriátok, korlátolt vagy perverz álmaitok arról, hogy hogyan működik egy ilyen, már csak azért is fikció marad, mert bebizonyítottátok az elmúlt 10+ évben, hogy:
- képtelenek vagyotok létrehozni fenntartani magatok (duma van róla)
- ha mégis megtörtént, mára már semmivé lett, mert kitartás és elhivatottság nulla, tőke és főleg energiátok nincs mert rabszolgák vagytok valamiben amiből nem szabadultok soha....(munkahely)
- ha vállalkozó vagy, akkor szégyeld a pofádat, hogy pénzt mersz kérni a szolgáltatásaidért, a munkádért az eltöltött idődért..(vagy hirderésért, vagy egyáltalán bármiért) , hát mit képzelsz, hogy felveszed a fizetésed az egész havi munkádért?!
- aki kivétel volt, az most röhög rajtatok és azt mondja szegények, mint az ovisok, talán egyszer felnőnek... (én kétlem, ez már szerintem kóros)
- megnéztük a duplájára nőtt forlagmat, 90%-ban Win, annak a 90%-a Win10, és mindegyik innen jött a HUP-ról! Na már most ez is épp elég ahhoz, hogy ezzel a gondolkodás móddal, semmilyen Windows felhasználót ne lássunk köreinkben, mert aki úgy gondolja, hogy megmondhatja másnak, hogy mit tehet, annak nem regisztráció kell, hanem elmeorvos.

Olyan hűdeszuper okos vagy, de azt még soha senki nem tudta megválaszolni nekem az elmúlt 1,5 évtizedben, hogy:
- miért kellene a blackPanther OS projektbe egyetlen felhasználó is?
- miért akarnám, hogy bármilyen Win/Mac/BSD/egyéb disztri felhasználója blackPanther OS-t használjon?
- ha nem jó úgy ahogy én csinálom, hogy lehet, hogy még mindig létezik?!
- ki vagy "te", hogy nekem azzal kéne foglalkoznom, hogy neked mi a jó vagy a rossz? Egyáltalán mi közöm hozzá?
- állítólag a blackpanther egy szar, ezt állítjátok:
a.) minek foglalkoztok vele?
b.) ha szar úgy is megszűnik majd
c.) minek akartok regisztrálni a honlapján?

Az UHU-t mindgyikőtök használta, és ebbe bele is rokkantak! Az Ubuntu-t milliók használják, ki is nyirtátok az Unity-t. És még sorolhatnám a végtelenségig az elmúlt 1,5 évtizedben eltűnt kiváló projekteket, amelyeket tőke hiányában bedaráltatok. Ebből következik, hogy a károskat Ti vagytok ezzel a gondolkodás móddal egy olyan világban ahol a létezés alapja a tőke, és azzal amit csináltatok az elmúlt években. A legofontosabb, hogy nem csak ti vagytok károsak, jelenleg a HUP is számomra káros, mert elferdített és kiforgatott fikciókra egy torz képet alapoz, azt gondolja trey , hogy majd ez lök a forgalmon,ami így is van, de ez sokkal többe fog kerülni. És hiteltelené is vált az oldal 900+ Windows látogatóval innen az UNIX portálról.

a jövőben nem kívánom kommentálni a számomra érdektelen kérdéseket és válaszokat sem.

Szerinted mit használok? Wi... neeem! Na, na, na? Hát blackPanther OS v17 betat-t * blackpanther.hu