( seferbt | 2017. 10. 11., sze – 11:31 )

Nem ismerem a dolog hátterét. Én szimplán kattintottam a linkre és fogadott egy weboldalon ÁSZF-ként az, ami. Nekem abból pedig az jött le, amit leírtam. Hogy a szándék nem ez mögötte, az nekem ebből az egy weboldalból nem derül ki. Én valami olyasmivel kezelném a helyzet:

"Kedves Felhasználóink!
Az utóbbi időben olyan mértékben megszaporodtak a fórumos bejelentések, hogy azok feldolgozása már túl sok időnket és energiánkat veszi el az érdemi fejlesztéstől. Ezt a helyzetet kezelnünk kell valamilyen módon. Ezért úgy döntöttünk, hogy a fórum használatát csak blackPanther OS alól, azok közül is csak a fizikai számítógépekre telepített példányokról tesszük lehetővé. Minden más egyéb operációs rendszer vagy platform alól (pl. virtuális gépre telepített blackPanther OS) alóli bejelentkezést és bejegyzést kénytelenek vagyunk figyelmen kívül hagyni illetve törölni.

Kérünk tehát benneteket, hogy csak és kizárólag fizikai számítógépre (notebook, PC, szerver) telepített példányból regisztráljatok és lépjetek be a fórumba!
Ezzel a döntéssel ismét arra tudunk koncentrálni, hogy a blackPanther OS-t a számunkra vállalható minőségben tudjuk fejleszteni. Hálásak vagyunk érte, hogy ennek betartásával segítitek a munkánkat!!"

Ezzel elmondanám mit szeretnék, aki azt se tudja mi van a háttérben, az is egyből megérti miről van szó. És az egészet megírtam 10 perc alatt, mert lassan gépelek, meg itt-ott átfogalmaztam, rövidítettem.