( pehsa | 2017. 10. 11., sze – 10:54 )

Vector anno megcsinált egy rendszert. Oké, tökéletes, vannak emberek akik azt használják.

A régi dolgokról nem tudok, de amit látok a következő:

Az oldalt/fórumot csak bPOS alól lehet használni, ha máshonnan akarsz, akkor fizess. Ha valaki új és mondjuk elakadt a telepítéssel, akkor első gondolat, hogy a hivatalos oldalon keres megoldást. Megpróbál regisztrálni és egyből jön a képébe, hogy tolvaj szemét alak vagy, fizess!
Ezzel el van rettentve a bPOS-től.

Vector állítása szerint a Facebook oldalon lehet szépen segítséget kérni, de ez nincs sehol feltüntetve az oldalon. Tudtommal egy program/disztribúció leghivatalosabb információ forrása a saját oldala/fóruma, aminek elérhetőnek kellene lennie bárki számára (kivéve ha a támogatást, mint szolgáltatás adja el). A Facebook oldal meg Facebook oldal és nem hivatalos információ és segítség forrás.

Az oldalnak szépen kiemelve kellene tartalmaznia, hogy mi a szitu és nem pedig az "ÁSZF"-nek csúfolt blog bejegyzésben kellene leoltani az illetőt, hogy ő bizony így nem lesz soha a közösség tagja.

Ha valaki virtuális gépen futtatná a rendszert, az sem vérbeli bPOS-es, mert nem vason van a rendszer. Ez mire jó amúgy? Valaki tényleg használni akarja virtuális gépben szinte minden funkcióját, de nem akar Dual Boot-al szarakodni, akkor az már nem is igazi felhasználó? Akkor mi? Paprikáskrumpli?

A másik lenyűgöző pont az "ÁSZF"-ben, hogy ha valaki mégis megpróbál regisztrálni és azt hiszi nála van a hiba és újra próbálkozik, akkor a Facebook oldalon kiraknak róla minden adatot, hogy nesze. Szerencsétlen nem tudja mi is van, próbálna regisztrálni, mert kell neki segítség és kiteszik "szégyen" falra, hogy nézzétek a hülyét. S ilyen miatt még bíróságra is cipelnek. (Zárójelben megjegyzés: személyiségi jogok megsértése. Hiába, hogy (talán) vector-nak van igaza, de attól még az illetőnek vannak személyiségi jogai, amiket ezzel a cselekedettel földbe tiport és ha lenne elég mersze hozzá akkor ő is benyújthatná a bíróságra az ügyet.)

Valamit kihagytam? :D