( PistiSan | 2017. 09. 27., sze - 07:31 )

PH-n úgy írják, hogy minden frissítés után elszáll a simple alkalmazás ezen része, egy ki/be jelentkezés, majd a felugró ablakban az újra digitalizálás segít elvileg.