( end | 2017. 09. 19., k - 09:56 )

+1 a kérdés felvetésre!

Kiegészítő: Normális ember az, aki a "bevándorlás"-szervezésen, az "ideidegenvezetésen" és Európa polgárainak több évtizedes kárán jól megszedi magát?

Akik eddig 1300 vagy 10.000 főn "kaszáltak", azoknak a lehetséges 30 millió potenciális "bevándorlón" megszedni magukat tabu lesz? - Mert addigra már "óvni fogják" Európát..?

Ez nem más, mint ember- azaz rabszolgakereskedelem és ilyen tömegben már emberiség elleni bűntettkén kéne kezelni. (Igazából Hágában...)

(Éppen csak nem egy Auschwitz az "útszervezés" célja, helyette No-Go zóna, előre látható 30-50 évre, KILÁTÁSTALANSÁGGAL(!) és az egyedüli "kitörési" lehetőség, csőbombás hátizsákkal, "Allah akbar" kiáltással, darabokban valahol egy pályaudvaron, magukkal vive azokat a békés európai polgárokat az égbe, akik éppen arra jártak, vagy csak retúrjegyet vettek valahova maguknak, /még azokat is, akik szépen szolidárisak a "szegény menekültekkel"../ --- és a mai tapasztalatok alapján ez ESÉLYES(!) akár 20 év múlva, akár még a harmadik már Európában született migráns-generáció számára is.)