( maszili | 2017. 09. 18., h - 13:21 )

> de arrol szol. csak te beszoptad az elmebeteg alcsuti gyulolet felorait.

Látom Te is fideszbetegségben szenvedsz. Na akkor tegyük tisztába Te mit szoptál be a liberális médiából. Nézzük az elmúlt időszak (néhány év) tényeit röviden (fidesz nélkül):

Azt remélem senki nem gondolja komolyan, hogy minden közelkeleti és Észak Afrikai betolakodó egycsapásra magától találta ki, hogy attól kezdve Németországban (nyugat Európában) fog élni és EGY IDŐBEN EGYSZERRE megindultak Európa felé.

(1) Amikor gyuribácsi civilnek hazudott szervezetei megszervezték a szar importálását Európába akkor azt hazudták (a kilóra megvett liberális média), hogy erre szüksége van Európának mert...

(1.1) Kell az új munkaerő mert betöltetlen állások vannak Európában.

Az Európában élő kb. tízmillió munkanélküli valahogy kimaradt a számításból, azokat le se szarják. Annak ellenére, hogy itt élnek Európában (nem kell ideszállítani őket), biztosan beszélnek legalább egy európai nyelvet, Európai kultúrkörből származnak, stb.

(1.2) Kell az új munkaerő mert jól képzett, olcsó.

Ehhez képest nagyjából semmire nem jók de az legalább sokba kerül az adófizetőknek.

(1.3) Kell az új munkaerő mert majd ezek fogják eltartani az Európaiakat.

Ehelyett a befogadó ország adófizetőin élősködnek a mai napig.

(2) A betolakodók szépen integrálódnak a befogadó társadalomba...

(2.1) A betelepítettek nem veszik át a befogadó ország kultúráját. Egyre növekvő számukkal belülről átalakítják a befogadó országot az ország vezetésének asszisztálásával.

(2.2) Több országban az ott hatályban lévő törvényeket a betelepítettek nem tekintik magukra kötelező érvényűnek.

(2.3) A kulturális különbségek miatt mindennaposak és sok esetben nagyon súlyos kimenetelűek a kultúrák közti súrlódások.

2016
2017

(2.4) A befogadó országban no-go zónákat jelölnek ki.

A tények azt mutatják, hogy Európa jobbá tétele nyomán a közbiztonság erősen romlik.

Eddig több száz ártatlan európai ember halt meg a saját országában terrorcselekmények miatt azért mert "ez benne van a pakliban amikor európát JOBBÁ TESZIK." Így most Európa több országában fegyveres rendfenntartók vanak az utcán, hogy viszonylagos rend legyen.

Ezek után tényleg kíváncsi vagyok, hogy mekkora ostoba hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, hogy Európa szétverése azért van mert az jó Európának és a (még) benne élő európaiaknak?

És most akkor az elmúlt időszak megtörtént eseményeinek (a tények) cáfolata helyett, lehet rám köpködni, hogy náci vagyok meg oroszügynök is és akkor már nem is történtek meg a korábbi események.