( Hevi | 2017. 09. 17., v – 22:53 )

> Az animált emoji inkább gimmick mint feature, ehhez képest gyanúsan sokat demózták. Kicsit azt éreztem, hogy nincs jobb, amivel előrukkoljanak.

Mikor beleteszik az iPadbe, megnyilik a lehetosege az animalt karakteres call centernek. Jelenleg van a klasszikus telefonos CC, a chat alapu jon fel ("mint a kib@szott higany"). Videochates CC elkepzelhetetlen, foleg open office-ban, nem mellesleg a kollegak se biztos, hogy szivesen vallalnak az arcukat.

De ha mindenki kap egy iPad-et, akkor azon egy animalt karakteren keresztul tud majd sokkal emberkozelebbi segitseget nyujtani a sajat szemelyisege felfedese nelkul. Es az ugyfel elegedettseg az egy nagyon komoly dolog nagyvallalati kornyezetben. Hogy maga az ugyintezes az az iPaden megy-e majd, vagy a egy kulon kis PC-n/vekonykliensen, az mellekes. Az iPad mar tobb, mint kepes a multitaskolasra, a nagyobbik Pro-nak meg mar a kepernyo merete is eleg lehet hozza. Ne feledjuk, az Apple is aktivan lo a vallalati szegmens fele, nem veletlen, hogy sok helyen a fejlesztok mar valaszthatnak Macbook Pro-t is valami Windowsos laptop helyett.