( Oregon | 2017. 09. 06., sze – 09:24 )

Szubjektív vélemény (nem kritika):

Szerintem ilyen lett, de nem ilyen volt. Régen az MS egy elképzelhetetlen faktor volt itt, na persze kivétel amikor szidták/tuk. Anno maga a unix like rendszerek voltak a témák és azok akár asztali felhasználói dolgai is. Emlékeim szerint ekkor még "mindenki" ismerkedett a témával és egyfajta szellemi kaland volt felfedezni egy másik világot, mert legtöbbünk friss migráns volt. :)

Az itt lévő emberek szerintem meg leginkább a fórum miatt járnak ide, hiszen a hírek máshol is megjelennek, esetenként tematikusabban, mint itt (engem spec semmilyen MS téma nem érdekel). A fórumban is leginkább számomra a legérdekesebb az, hogy lehet beszélni "kollégákkal" a szakmán kívül másról.
(Én spec a szakmáról nem is akarok beszélni, mert azt vagy csinálom vagy nem, ha nem tudok valamit akkor rákeresek vagy előveszem a referencia könyvet vagy a témában mást, mert gyorsabb, mint másra várni. Ahogy látom nem vagyok ezzel itt egyedül. Arról nem is beszélve, hogy tök speciális dolgot csinálok, olyat amiből durva becsléssel max féltucat ember lehet itt rajtam kívül.)