( mhmxs | 2017. 08. 24., cs – 15:43 )

"az optimális működéshez" Ezt most valaki olyannak magyarazod, aki idestova lassan 19 eve nem evett hust, es akinek az allokepessege a barati tarsasagbol az egyik legkiemelkedobb. Bocs ha nem hiszem el.
"nem fejlődik megfelelően" Jartal mar Krisna volgyben? Edemes ellatogatni, es javaslom menj el az iskolaba is, es beszelgess kicsit "szegeny testileg es/vagy lelkileg visszamaradott" gyermekekkel.
"amely szülő a gyermekét vegetarianizmusra kényszeríti, az konkrétan, és bizonyíthatóan árt neki" na erre kivancsi vagyok. kifejtened bovebben? Mi a bizonyitek? Jah es a kenyszeritesre, ha a vega kenyszeriti a gyerket, akkor a masik is kenyszeriti. En pl mai napig "orrolok" anyamra, mert nem engedte 13 evesen, hogy vega legyek, es kellett meg 6 evet varnom. Engem husevesre kenyszeritettek, fel tudod te ezt a sokkot fogni?
"hogy a salátalevél kevés ehhez" dolgoztam epitkezesen, konkretan a -2-rol hordtuk fel a 7dikre a 25 kilos ragasztos zsakokat lepcson (es aznap csinaltunk mast is meg koran keltunk, stb). Es en voltam az egyetlen, aki lustasagbol kettesevel vittem, mert hatekonyabbnak gondoltam (ugye egy le meg egy fel menessel kevesebb).
"A fizikai munkát végzők között ritka a vega" Megintcsak jartal mar Krisna volgyben? Na ott kokemenyen dolgoznak a foldeken meg az epitkezeseken az emberek. Nem szedelegnek az alultaplaltsagtol. (bocsi, hogy eztr a peldat hozom megint, csak ezt te is meg tudod nezni a ket szep szemeddel)

Az a baj, hogy olyan valahonnan berogzott tevhitekre alapozod, amiket beszelsz, amit mar csak azert sem tudok elhinni, mert velem tortenik. Nincs hiany-betegsegem, gyonyoru a verkepem, jo az anyagcserem, nem vagyok faradekony, mikor meg kissebbek voltak a gyerekek, napi 2-4 ora alvassal nyomtam a 20 ora munkat, jo az allokepessegem, birom a fizikai munkat, kiegyensulyozott vagyok, sportolok (konkretan 2230-ra jartunk kispalyas jegkorongra, gondolom elhiszed, hogy kell nemi fizikum 1 oran at korongozni kb megallas nelkul). Bocs ha nem hiszem el, hogy nekem ez rossz. De tudom, hogy neked sem rossz, amit csinalsz, csak masoknak ;)

-
Go konkurencia kezelés gyorstalpaló