( mhmxs | 2017. 08. 24., cs – 09:46 )

"Történelmileg" Ok, de tortenelmileg siman belefer valakit magjan elegetni, mert mas a vallasa. Oh de hany pelda van, ahol igenis elgondolkoztunk, hogy vajon miert csinalunk dolgokat, es ma mar teljesen maskent latjuk es csinaljuk, hiaba a tortenelmi multja egy dolognak. Emailt irunk nem levelet, autoval jarunk nem loval, pedig tortenelmileg a lo dukalna. Szoval ezzel kar takarozni. Pontosan fejlodik az ember, es amikor a hus evese elngedhetetlen volt a fennmaradashoz, mondjuk a kozepkorban, akkor azt kellett enni, de mai modern korunkban meg mar nem "kell". Hanem gondolkodo/fejlodo ember modjara csinalhatunk maskent dolgokat mint az oseink.
"Ahol mindenféle gyümölcs és zöldség könnyen elérhető" a fejlett tarsadalmakban mar mindez elerheto, szoval lehetnenk lustak. Jah hogy a hus eveshez is mar eleg lustanak lenni, mert a polcokra teszik. Akkor ez a baj ;)

"próbálják kihasználni az emberi tudatlanságot" alhirek mindket oldalon vannak. En egy dolgot allitottam: lehet teljes ertekuen taplalkozni husok nelkul, kevesbe barbar modon. Ezt lehet butasagnak nevezni, csak a gyakorlat azt mutatja, hogy nem az.

"eszkimóként nem jósolnék neked nagy jövőt" eszkimo vagy? Ha nem, te nem is takarozhatsz ezzel ;) Az eszkimok esznek hust, a hinduk (egy reszuk) meg nem. te meg eldontheted, es ha egy picit is lejjebb adnal az emberi egodbol, ha egy kicsit is egyutt ereznel az allatokkal felreteve a felsobbrenduseg erzesedet, akkor konnyeden belathatnad mekkora barbarsag, ami folyik. Es konnyeden meghozhatnad a dontest, mert ez egyedul a te dontesed, es nem az oseide.

-
Go konkurencia kezelés gyorstalpaló