( golgota | 2017. 08. 22., k – 16:19 )

Edes write-only baratom.

* Itt leirtam, hogy falusi gyerek vagyok. Nem kell tanyara mennem, mert ott nottem fel, egy icipici faluban. Azota is odajarok haza. Es en neveltem, gondoztam allatokat. Te neveltel disznot, ganyeztad, fejtel tehenet (mert en a nagymamameknal bizony gyerekkoromban kiprobalhattam)?

* Es irtam, hogy imadom az osszes allatunkat. Tisztelettel es odaadassal neveljuk oket veganaci baratom. Te csak pfazol a tiszteletrol, tavolrol, mivel nem is nevelsz allatot. Bofogdo vissza az okorsegeket, amiket a kremtrel es gyikember szeru videokat nezve sajatittal el es emeled magad piedesztalra. :D

* A huseves nem fuggoseg. Bar az agymoso videokban tuti azt mondjak nektek.

* Leritam, hogy eszek novenyeket. Mi a fasz bajod van ezzel? Megegyszer leirom, csupa nagy betuvel, hatha megy a "read" is, nem csak a write. ESZEM ZOLDSEGEKET!!! Sot leirtam, hogy van, hogy napokig vagy hetekig is csak zoldsegeket es gyumolcsoket eszek. De ettol meg nem lettem olyan write-only agymosott hitszonok, mint Te.

* En nem baszogattalak azert, hogy csak zoldseget eszel. Semmi kozom ahhoz, hogy mi a jo neked.

* Neked SEMMI kozod ahhoz, hogy nekem mi a jo. SEMMI!!!

* Amiket Te nyilvanvalo tenynek latsz az pont olyan, mint hogy "egy isten neveben lehet gyilkolni masokat", "a fold lapos", "kemtrellel mergeznek minket", "a gyikemberek vezetik a vilagot". Ezek valakinek mind tenyek. Megingathatatlanul hisznek benne. Pont mint Te. Pont az elvakultsagod tesz hasonlatossa ezekhez.

Es ennyire is lehet Teged komolyan venni. :D