( dyra | 2017. 08. 22., k – 12:53 )

Én voltam, ja te most itt rinyálsz. Egy sima függőség a húsevés semmi nem indokolja. Eszkimóknak oké nincs más, az oroszlánnak oké neki se nagyon van választása, a jégkorszaki embernek meg az őseinknek se nagyon volt választása de neked van. Tele van zöldség , gyümölccsel a világ, millió pékárú, pizza, lángos, klasszikus palacsinta mind vegán cucc. Csoki is az, vannak húspótló és sajtpótló cuccok is. Amiből kihozol egy minőségi húsevő kajálást annyiból kihozod a minőségi vegán kajálást is.

Akkor mire fel nyuvasztjuk ki állatok milliárdjait? (Évente világszerte 45 milliárd állatot ölnek meg emberi fogyasztásra érted ezt a számot?) Kutatások ezrei bizonyítják, hogy az ember növényeken is elvan oké vannak szélsőséges estek pl Ghandi ha nem ivott tejet megbetegedett neki nem sikerült teljesen vegánnak lennie de a legtöbb embernél nincs ilyen probléma.

Ebben a történetben a lové másodlagos nem az a lényeg mások miért akarják, hogy te ne egyél húst, hanem arról van szó, hogy TE az az TE hogy döntesz mi fér neked bele.

Javaslom neked menj egyszer el egy farmra/tanyára és kerülj közel egy állathoz. Látni fogod, hogy érző lényekről beszélgetünk olyanok mint mi, személyiségük van depisek, jó kedvűek, kedvesek, szeretetre vágynak, ha nem bántják (és békén hagyják) őket nem is veszélyesek.

Nem is értem emberek ezeket a nyilvánvaló tényeket, hogyan képesek figyelmen kívül hagyni és fújni a húsevés mantráját.

Megvezetett birka lennék? Azért mert látom ezen állatok életének és szenvedésének hiábavalóságát?

"En tudom, hogy jelentektelen es fignyi kis aprosag vagyok."

Inkább azok az állatok akiket megeszel ők aztán valóban sehol nincsenek a beleiden kívül. Annyira jelentéktelen csak nem vagy, hogy ezen ne tudj változtatni.
--
honlapom http://dyra.eu/