( golgota | 2017. 08. 22., k – 10:35 )

Figyelj aranyom, elmondtam mar sokszor, en nem baszogatom a vegakat/veganokat hogy mit esznek (azt amit en is egyebbkent, csak en nem aggatok ra cimkeket, hogy magasabb rendunek tundjek a tobbi embernel, hogy ezzel igazoljam a sajat letezesem fontossagat. Van hogy napokig vagy hetekig nem eszek hust, nem azert mert megideologizalom, hogy en jobb ember vagyok, hanem mert egyszeruen nem kivanom, vagy igy dontok es kesz, ettol szerencsere nem leszek agymosott hitterito vega/vegan).

Volt itt valaki aki azt irta, hogy a husevok rinyalnak. Soha a budos eletben nem hallottam husevot rinyalni, mivel az eszik zoldseget is.
De engedtessek meg nekem, hogy ha az agressziv vegan-naci csoport belem kot, elmondhassam a velemenyemet.

Es nem, nem vagyok ideges, vagy bosszanottam fel magam. Szorkozatato latni, ahogy a vegak/veganok/paleohivok papolnak a husevo fogyasztoi tarsadalom ellen, mikozben ok is egy kitalalt es sok penzt termelo iparag agymosott rabszolgai. :D (ismet elmondom, fozelek elottetek is volt, nem ti talaltatok ki, csak az agymosas utan hiszitek azt)

A vega, vegan, paleo hitteritoket egy csoport ala veszem a nagyon vallasos emberekkel. Valamivel igazolniuk kell a letuket, es ezt massal nem tudjak, mint hogy egy csoporthoz tartozonak valljak magukat. Ennek a csoportnak viszont municio kell ahhoz, hogy felsobbrendunek mondhassa magat a vileg tobbi reszetol (na itt jon be a business). Es ezzel megnyugtathatja a lelket, hogy nem kis jelentektelen porszem, kis fingnyi aprosag a vilagban.

En tudom, hogy jelentektelen es fignyi kis aprosag vagyok. Nem is kell igazolnom a sajat letemet es masok ele helyeznem azt. Plane nem masokkal szemben definialnom magam. :D