( arpi_esp | 2017. 08. 21., h – 22:34 )

fel eve dolgozok mar rajta, vannak eredmenyek, de nincs igazan energiam, meg ertelme se nagyon menet kozben publikalni oket. majd ha mar az eles tesztek mennek, de az meg odebb van.
ha vannak erdekes spamjeid azt elkuldheted, nekem is van par 100 ezres gyujtemenyem, de nem igazan rendezett, valogatott formaban.
en egyebkent foleg a phishingre akarok ramenni, az napjaink legnagyobb problemaja, es folyamatosan dolnek be neki akar tobb dr. fokozatu emberek is. a viagra es tarsait tenyleg megfogjak a regi modszerek is, de ma mar nem is az a divat, hanem a zsarolovirusok es a phishing levelek, ezekbol van nagy penz ezert ezeket terjesztik ezerrel es a legvaltozatosabb formakban. raadasul a phishinggel ellopott accountokrol tovabb kuldott spammek (kezdetnek pl. a feltort acc cimlistajara) nehezen szurheto fejleccel vagy ip-vel, mivel nem blacklistes a host, valid smtp szerver stb, sot a cimzettekkel jo esellyel levelezett korabban igy auto-whitelisteken is lehet, es a cimzett is hamarabb megnyitja az ismerostol jott levelet.

egyebkent en pont azt tapasztalalom hogy az elmult evekben nagyon leromlott a bayes szurok hatasfoka, egyre tobb spam csuszik at, sot kap negativ pontszamot, meg akkor is ha volt hasonlo level tanitva a szuronek. pl. az AppIe es paypol spammek mostanaban...

A'rpi