( dyra | 2017. 08. 21., h – 16:18 )

Nem nem vagyok az. Nem eszem állati eredetű cuccokat, nincsenek börcuccaim a cipőm is vega próbálok vegán-ként élni. De ha megnézed az "igaziakat" ők békések és órákig képesek hallgatni a húsevők rinyálását a fehérjéről, az oroszlánokról, arról hogy ez a természetes, meg hogy ezek az állatok azért élnek hogy nekem jó legyen, vagy ha nem vadásznánk őket brutál elszaporodnának stb.. na az igazi vegák ezt órákig elhallgatják és szelíden próbálnak érvelni. Személy szerint néha tehetetlen düht érzek ami olykor frusztrációban tör ki. (Ez csak "kaja", nem értem hogy lehet ennyire görcsösen ragaszkodni a húshoz.)

A vegánság egy életfilozófia ami az empátián alapul. Nehéz empatikusnak lenni olyanokkal akik alapvetően leszarják a környezetüket és kellőképpen cinikusak és elég eszesek is ahhoz, hogy ezt kimagyarázzák. A vegán ismerőseim ezeket pengén türelemmel kezelik, ha engem kérdezel elküldeném őket a jó anyjukba mikor a 20-dik idióta érvüket hozzák fel ami kb arról szól, hogy ő egy oroszlán és neki kell a fehérje.

Szerencsére én nem vagyok aktivista így velem biztosan sehol nem fogsz találkozni és jó magam az életben senkit nem győzködök legyen vega mert az emberek jó nagy többsége leszarja ezt a témát őrül, hogy él azt eszik amit akar és szarik mindenre. De mivel ez egy fórum így gondoltam én is osztom kicsit az észt.

--
honlapom http://dyra.eu/