( golgota | 2017. 08. 21., h – 14:58 )

bringazok ES autozok
hust eszem ES rengeteg(!!!) zoldseget

En meg abban hiszek, hogy egyensuly kell es nem az, hogy a sajat szarnyunkat fenysre nyalva sutkerezzunk onnon megdicsoulesunk fenyeben, mikozben leugatjuk a masikat. Csak ugy mondom, hogy a vega/vegan/paleo eleterzes jo kis business, amit rendesen beszopott nagyon sok ember. Ez is egy uzlet. Elhietethetik magukkal az elvezoi, hogy jobbak, hiszen pont ezt sulykoljak belejuk. Ezzel meg eladhatobba teve a termeket. De csak ugyanolyan konzumeridiotizmus az egesz, mint minden mas.

Most aztan raaggasztjak a zoldsegekre, hogy "vega kaja". Ez a halalom, nem vega kaja ez zoldseg, ami a nagy movement elott is zoldseg volt. Es amit ugyanugy ettek az emberek elotte is, hogy valakik ki akartak volna sajatitani ezeket az elolenyuket egy (nagyon sok penzt hozo) eszme ugyeben.

Es utalom a harciassagot, amivel a fozelekemet levegakajazzak, meg hogy nekem jonnek az etkezoben, hogy gyilkos vagyok.
Elmehet mindenki (vega, vegan, paleo harcipincsik) a pics@ba a felsobbrendusegevel. Verjek ki otthon maguknak arra, hogy mennyire felsobbrenduek es be baszogassanak masikat. Es sem tomom oket hussal es nem mondok semmit arra, hogy ha csak zoldseget akarnak enni. Tegyek. Leszarom. Ugyanezt varom el toluk is.