( dyra | 2017. 08. 21., h – 12:13 )

"intelligens lényhez nem méltó a húsevés" - természetesen attól ehet húst az hogy méltó vagy nem méltó megítélés kérdése véleményem szerint nem az.

"arról szól mi a helyes viselkedés" - helyes vagy nem helyes más érző lényeket azért tartani és szaporítani hogy mi együnk? Mindezt olyan környezetben amit amúgy az ellenségeinknek sem kívánnánk. A legrosszabb börtön is egy szuper szálloda a modern ipari állattartáshoz képest.

"hús evést választod akkor részt veszel a mészárlásban" - ebben a dologban van választásod. Ha megveszed a húst támogatod az ipart. Szerintem ez elég egyértelmű.

"érzelmi intelligenciád elég primitív" - ebben hibáztam elhamarkodott következtetés részemről, bocsánatot kértem miatta.

"kőbunkó vagy" - ebben szintén.

De mind1, én ezt a dolgot a klímaegyezményhez hasonlóan reménytelennek látom. Az emberiség egyenlőre abban a fázisban van, hogy nem "érett" ezen dolgokra. Nem akarok ebből kibújni én se (tehát én sem mert egy "igazi" vegan nem minősítget csak tényszerűen elmondja az álláspontját). Majd a leszármazottaink bölcsebbek és remélem veganok lesznek.

--
honlapom http://dyra.eu/