( mhmxs | 2017. 08. 21., h – 10:43 )

"aki hust eszik az kozosseget vallal, sot aktiv resztvevoje ezeknek" a penzevel (vagy egyeb eroforrasaival) szavaz az ember. Aki vesz ilyet (es a kis boci csak egy pelda volt, van 100 masik), az "aktiv resztvevoje" a dolognak (mindenki annak, amire penzt ad). Aki szemet huny felette az meg "kozosseget vallal". Remelem ezzel nem mondtam ujat es nem bantottam meg senkit.

"minden fogyasztot is demonizalsz" ok-okozat, es a fogyasztonak ugyanakkora szerepe van a dologban mint a hentesnek. Vagy te ugy gondolod, hogy aki miatt levagjak, azaz megeszi, az mentesul a dolog alol, hiszen nem o vagta le?

Nyilvan van egy nagy rakas altalanositas, amikor "husevo" vagy "vega"-rol beszelunk, es a husevok taboraban is van, aki kevesebb reszt vallal es van aki tobbet. Szoval en latom a minosegi kulombseget a kapirgalo tyuk meg a ketreces tyuk levagasa kozott, es nyilvan az utobbit toleralom lenyegesen kevesbe. De mindenki, aki reszt vesz a folyamatban, az reszese a folyamatnak (mindenki csak annak, amiben reszt vesz).

-
Go konkurencia kezelés gyorstalpaló