( xclusiv | 2017. 08. 18., p – 17:41 )

Válasz uzsolt üzenetére

Hát igen, aha.
Pl. azokat a - lopással együtt - ezermilliárdokat, amiket pl. stadionokra és viakolorra költöttek, abból baromi sokat lehetne fejleszteni az egészségügyön, amin mondjuk adott esetben a te életed vagy egészséged múlik, vagy a szeretteidé. De az oktatást is mondhatnám, hogy a gyerekeid jobb iskolában hasznosabb dolgokat tanulva boldogabban nőjenek fel és sikeresebbek legyenek az életben.
De TFH fontos a stadion (nem) és a viakolor is, akkor vegyük csak azt a pénzt amit elloptak, már azzal is csodákat lehetne tenni - mert ugye az a nagyobbik rész.
Vagy éppen lehetne segíteni a normális vállalkozásokat is, hogy megerősödjenek és versenyképesebbek legyenek, ezzel hosszú távon az ország gazdaságát fejleszteni, rengeteg EU pénz volt erre, és nem arra hogy ellopják.

És igen, ezt sajnos nem lehet bizonyítani, mert nincs "világszimulátor" amibe betöltöd azt hogy ellopják a pénzt és azt is hogy nem, majd végignézed az életedet mindkét szimulációban és ez alapján rá tudsz mutatni egy helyzetre, hogy "aha, na itt ért kár", mert ilyet nem tudunk csinálni.
De ha logikusan végiggondolod, akkor bizony eléggé valószínű, hogy közvetlenül vagy közvetve kár ér amiatt, hogy mások ellopják _a_ _te_ _pénzedet_.