( strogg | 2017. 05. 24., sze – 13:08 )

Többnyire igen! A sikátorban agyonszúrom egy bicskával meg nem tartozik ide. Lőfegyverrel rendszerint rabolnak, mészárolni akarnak, boltot kirabolni, stb... A lehető legritkább, hogy mész haza a népligetben, és akkor rabolnak ki. Egyrészt mert világos, hogy nem kéne éjszaka ott kolbászolni, aki meg ki akar rabolni, és nincsen lőfegyvere, az késsel fog. De ki leszel rabolva, ezt jobb ha boritékolod.

Értsük meg: az eszköz K. MINDEGY aki ártani akar neked ÁRTANI FOG. A kérdés csak az, hogy TE meg tudod e védeni magadat/vagy nem, mert nincsen hozzá képzettséged, eszközöd, stb...! Ha béna vagy akkor se vedd elő a pisztolyod ha nálad van, mert te húzod a rövidebbet!
A fegyver az fegyver, ölésre van, az, hogy mi az a fegyver, és milyen célból kerül használatra az csak az embertől függ! Az tisztán látszik, hogy neked NEM való fegyver, mert nem értesz hozzá, nem érted a célját, nem tudod forgatni, egy atomrakétával felszerelve is kibeleznek.
De ettől még ne akarj okosabb lenni azoknál akik meg értenek hozzá!
Lehet a te barátnődet megerőszakolják amig te elvérezve végignézed, én hullazsákba rakom őket. (késharc: meglepő milyen veszélyes az a max. 8 cm.) A világon a tapasztalás az, hogy nincsen igazad! :)

-42-