( kovi | 2017. 05. 03., sze – 21:55 )

ha a világom nem tudnám, akkor a dátumot reggel a rádió akaratom ellenére is elárulná és az asztali naptárral összecsengene. ezt tudtom nélkül is látnám a telefonon. itt lenne a vége. de ha valami komoly dogunk van, arra napokkal korábban készülök és akár félálomban tudom az időt is ~fél<->háromnegyed óra eltéréssel fejből. az elmúlt 25-30 évben én nemigen késtem semennyit és nemigen érkeztem 30 percnél korábban sehová. bocs, hazugság - egyszer tacskó koromban egy órával korábban mentem dolgozni egy átmulatott éjjel után, 18 éve.

azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy valaki lebeg a semmiben, nincsenek őt érő ingerek és információk. nyomkodja a szarát, ami hazudik neki. végül csupán a nyomkodás alapján odateleportál a célterületre (szinte biztos, mert menet közben sincs információ, tehát nincs "menet") - majd amikor rájön mekkora gyík volt, kidobja a szarát az ablakon. amivel nálam mondjuk semmit nem érne el, tudnám hogy telibeszarta az egész meetinget és kurva nagy színész. mivel cs/p napot is tévedett, napokkal előtte is leszarta az egészet + burokban élt |vagy| szórakozott + zakkant semmirekellő.

de igazából cefetül unom ezeket leírni, jobban mint te olvasni. mire vagy kíváncsi, mivel jellemezzem a szellemi fogyatékos telefonbuzi élettelen szarokat? ha tudnám, a mátrixba kötném mindet, a valós javaikat meg magamhoz rendelném. mindenki örülhetne.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS