( traktor | 2017. 03. 02., cs – 10:46 )

Szerintem ez nem fog nagyot futni, a vilag (a userek) nem errefele mennek. Meg lehet nezni (pl a gsmarena adatbazisaban) mennyi Qwerty billentyus mobilt gyartanak. Ha jol remlik a legelso androidos telefon (~2008) is ilyen volt, es utana meg jott jo nehany. Ma mar eleg nehez ilyet venni. Kikoptak. Nyilvan azeret mert nem fogytak tul jol. Ettol meg van egy reteg akinek ezt el lehet adni, de a piac eleg szuk.

Ne ertsetek felre, nem vagyok a fizikai billentyuzet ellen. Sot. Epp azert tudom a fentieket, mert sokaig kerestem ilyen mobilt. Aztan letettem rola.

Az a baj a fizikai billentyuzettel, hogy nagyon naggya teszi a telefont. Kivancsi lennek pl, hogy a videon lathato eszkoz hany grammos. Sikerult vajon 200g ala menni. Nem hiszem... Meg hat az ileyn telefonban mindig van valami mechanika, ami tonkre mehet. Jo, ezt mondjuk meg lehet jol is csinalni.

En annak orulnek, ha valaki eloallna egy telefonnal amihez csatlakoztatni lehet egy billentyuzetet ha akarok. (Es rendesen fizikailag csatlakozzon, szoval ne bluetooth legyen es ne kelljen kulon megtartanom a telefont...) Akar meg egy plussz aksi is lehetne ebben a billentyuzetben... Igy lehetne gyartani egy normalis (altalanos) telefont, amit nagy uzemben, gazdasagos lehet, aki meg akar az venne hozza billentyuzetet is.