( esernyofogantyu | 2017. 01. 23., h - 21:49 )

o1. ertelmetlen cimvalasztas
nem, de. Ez ízlés dolga, mint a műtrágya - a porno a mainstream médiában a túlzással analóg 2o13 óta kb. [pld. rakétapornó], nyelvi eszköz.
szerintem a Lavabit privacy szempontjából már a ló túlsó oldalán van, ez, a 3 szint már vásári bohóckodás kategória, de csak szerintem, ez a területem, de nem erre futtatom ki a sztorit

o2. clickbait cikk
igen, ezt tettem, miért okoz ez megrökönyödést? a téma maga clickbait az adatvédelem és a magánszféra területén. volt 2 hírem [orosz szályt tudja, mit töltöttél le + hárdveres letapogatás távolról], amit natúr cikként küldtem be, nem „önreklámként”, de senkiben sem merült fel, hogy egy ilyen hoax például milyen társadalmi problémákat okozhat - pedo.., nem linkelem.
Egyébként szerintem akkor lenne igazán clickbait a cím, ha benne lenne EdSnow.
valamint a lavabit-et is megadtam a cikkben, de odáig nem jutottál el - lsd. o4-es pont

o3. nincs benne szakmai tartalom
a hírben magában nincs szorosan véve szakmai tartalom, a hír az, hogy újra elindult a Lavabit, a HUP-on jelent meg magyarul harmadikként úgy látom. hogy miért és hogyan indult el / ez mellékszál - nem a titkosítás faktor elemzése a hír

o4. politika
tessék tovább kattintani, ne állítson meg egy o/0 probléma:
„January 20th, 2017 | Fellow Citizens & Lavabit Users, |
Today is Inauguration Day in the United States, the day we enact one of our most sacred democratic traditions, the peaceful transition of power..”

o5. nincs konkluzioja vagy mondandoja a cikknek
lsd. o3.

köszi, hogy végigolvastad és, hogy többet gondolkodtál, mint a többek