( Hevi | 2017. 01. 06., p – 18:57 )

A zarojeles reszre:

https://www.youtube.com/watch?v=K-0k-PKJu8A -> ugyan ez Samsung Pay, de mindegy. Ez mar alakul, de a felhuzast nem tudom meg lehet-e kenyelmesen csinalni egy kezzel, vagy ez alapvetoen ketkezes muvelet. Nem az igazi. Az ujjlenyomaton meglepodtem, hogy mar itt is elol van.

Apple innovacio: nekem azert elegge tetszik, hogy:

- ha van Apple Watchod, akkor pl. munkahelyen, ha leulsz a gep ele, automatikusan felold, eltavolodsz akkor lezar
- Apple Pay hasznalata Mac-en
- Touch bar (ok, velemenyes)

es ugye a fentebb emlitettek.

Ok, ebbol csak egy vonatkozik az iPhone-ra, az osszes tobbi Mac-es dolog, de azt latni kell, hogy terv szerint haladnak, es ha van egy uj technologia, akkor sem rakjak bele, amig nincs igazan ertelme. Azt szoktam mondani, hogy en azert szeretem az Apple termekeket, mert nagyon sok aprosagra odafigyelnek, amire mas nem. Nem az a lenyeg, hogy a legjobb, legujabb, legcoolabb technologia legyen meg benne, hanem az, hogy az osszes Apple eszkozod ugy dolgozzon ossze, ahogy mas platformon ez nem lehetseges (Google meg nem rendelkezik szamottevo desktop/laptop reszesedessel, a Microsoft meg mar nem rendelkezik eleg nagy mobil reszesedessel).

A Google Now amugy ugy tunik, mintha hasznalhatobb lenne, mint a Siri, nem is igazan hasznalom a Sirit idozito beallitasan kivul semmire.