( SPYFF | 2016. 10. 03., h – 23:32 )

> Adatátviteli sebesség: akár 1 Gbps(4G+)

Aranyos... Nem tudom ez pontosan Cat hanyas LTE de annyi biztos hogy jelenleg esélyesen még az SK Telecom-nál sincs deployolva, itt emg főleg nem, nem tudom miért etetik ezzel a népet. A sima 300 Mbit/sec-es LTE is csak néhány jobb deviceal megy, Infopark környékén sosem mértem többet 4G+ kompatibilis (ezt jelzi is kapcsolódásnál) eszközzel 100 Mbit/s-nél (hajnali órákban sem). Utána olvasva közvetlen az AP alatt mért valaki 220 Mbit/s-t ami elég impresszív de sokra nem menni vele ha csak Ookla speedtest megy át rajta ennyivel, a többi forgalmat meg visszakorlátozza pár gigabájt után a kőkorba.

> Sebesség: 1 átlagos – nem HD felbontású - film letöltési ideje: akár 10 másodperc

2016-ban ez mégis kinek releváns? Engem az érdekel egy 1080p60fps YT videót milyen sávszél mellett tudok stall event nélkül végignézni - ez meg kb. 25 Mbit/s. Lehet értelme ennél gyorsabb mobilnet sebességnek de pl. egy 8"-es tableten már a HD meg a FullHD között sem nagyon látom a különbséget, nemhogy a FullHD meg 4K között...

Az egésszel csak arra célzok, nem kell ide hipernet, legyen egy stabil 15 Mbit/s korlátlan adatforgalom havi max 1500-ért és bőven boldog vagyok. Na ez szerintem még jó ideig nem lesz.