( tigrincs | 2016. 09. 06., k – 11:13 )

Mindenki azon rugozik hogy semmi nem tortent. Egyreszt ebben soha nem lehetsz biztos masreszt maga a cselekmeny a sulyos mert egy olyan rendszert tamadott meg emberunk amivel komoly karokat okozhatott volna (nem rajta mult hogy nem tortent semmi hanem felfedeztek)
Igen lekapcsoltak amikor meg a root access volt meg a 4 gephez. Meg kellett volna varni amig nekiall szethekkelni repokat?

A kulonbseg abban rejlik hogy ha tigrincs weblapjat tamadjak azt leszarja a vilag mivel minimalis karokozast tudnak vele csinalni (kb nekem meg max a csaladomnak).

Betorok a paksi atomeromube es lekapcsolnak miutan root lettem. Valoszinuleg meg azt is ramhuzzak hogy terrorista vagyok. Ertsetek jol nem azt mondom hogy vegezzek ki de 2-3 evet nyugodtan gondolkozhatna azon mit csinalt. Legyen mar kovetkezmenye annak hogy rendszereket torok fel...

Erdekes hogy pont egy ilyen forumon ezt legtobben elbagatelizaljak :O (es meg azt sem lehet rahuzni hogy feherkalapos hacker lett volna es azt demonstralta hogy milyen szarul volt vedve a kernel.org mondjuk figyelmeztetesek semmibevetele utan)