( log69 | 2016. 07. 29., p – 01:03 )

Fogást próbálsz találni hogy jobb legyen a lelkednek, de ahogy látom, nem megy. Hatalmas valószínűséggel nem fogsz tudni nekem jobb megoldást mondani. Ha igen, nyitott fül vagyok, hallgatlak. :)

Ha másik jelszó kell, mert valami hiányzik belőle, akkor fogod magad, és nagyon szépen hozzáírsz egy + jelet, vagy újra generálod úgy, hogy az erős jelszavadhoz írsz egy 1-est, 2-est vagy akármit. Felállítasz egy szabályt. Továbbra is univerzális lesz!

Kevés olyan oldal lesz szerintem, ahol nem lesz jó a Ruby féle random kimenet.

Had kérdezzem meg, miért kellene neked _állandóan_ Ruby és egyéb interpreter a telefonodon vagy akárhol máshol? Ezt nem igazán értem. Fogod magad és a számítógéped képernyőjéről begépeled a jelszavadat a telefonodba egyszer és kész. Mi ebben olyan nehéz? Inkább kilönéd a netre?? :D

Ezen kívül ha már annyira más megoldások szimpatikusak neked a hangsúlyodból ítélve (mondj kérlek legalább 1 jobbat!), akkor foghatod magad és leszinkronizálhatod a böngésződ felhőjébe, majd onnét a mobilodra ha nagyon akarod. És akkor jelszavakat sem kell gépelned a telefonodra.

Várok konstruktív válaszokat! És ne terelj! ;)