( aga_et | 2016. 04. 22., p – 02:03 )

Nem tudom mit kell tesztelni egy hosszú évek óta használt, bevált dolgon. A képkeresőjük más tészta, a play szintén. A 'megtalálok mindent ami nekem kell' pedig pont a profilozott keresés okán jön elő, ez meg sajnos nem sokat segít akkor, ha valami olyan érdekelne ami kicsit kilép a megszokott komfortzónából. Mondjuk általában képkeretekre keresek rá, mert mondjuk az a munkám része, de egyszer mégis bicikliváz, szemüveg után akarok nézni, esetleg a hatvannegyedik találat talán az lesz, mert ugye frame mindegyik. Magyarul mégrosszabb helyzetek jöhetnek elő.
Az is igaz, hogy a többi kereső kb. nem tud magyarul, de sosem értettem mi az amit nem találnak meg. Mindegyik egy kicsit más algoritmust használ ez igaz, egykor szokni kellett. Legtöbben teljesen hozzá szoktak a kacifántos gógel algoritmusához, nem is veszik észre. De egy olyan ember akinek nem elsődleges az Alphabet keresője, annak szörnyen szarul tud működni. Sajnos tapasztalom én is. Nincs ilyen, hogy általánosan nem ad találatot a többi. Nem tudom ott van -e még az az ordas nagy kamu, hogy xmillió találat van xy kifejezésre. Egyszer végigkattintottam..volna, a tizedik oldal után abszolút asságokat, a huszadik után meg konkrétan semmit nem adott ki a keresett dologra, a sok oooo betű kb. négyötöde csak dísznek volt ott.
Abból a 92% felhasználóból talán ha két százalék tudja, hogy létezik másik kereső, A kétezertizes évek kék 'e' betűje a hétszínű felirat, ami gyárilag ott van a telefonján, a böngészőjében, az oldalak keresőboxában (itt a HUPon is) gyakorlatilag mindenhol ahol elérhető a net. Szinte kizárt, hogy valakinek saját magának kelljen feltenni. Nincs átállás gógelre, nem kell. Eleve ott van. Ez meg nem feltétlen jó.
Ez is olyan Stockholm-szindróma féle, hozzászoktunk a rosszhoz, már szeretjük is.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)