( mrceeka | 2016. 03. 22., k - 13:37 )

Az lehet, hogy még nem is volt a telepítés után, hanem inkább közben, csak nem vette észre...
Ez az adminba be-ki a következő fölösleges dolog...

Üdv,
Marci