( joco01 | 2016. 01. 11., h – 14:15 )

Nekem két dolog fáj jobban.
1. A hátlapja szép meg minőségi meg minden, ha megsimítom, olyan, mintha nem is éreznék semmit. Viszont rohadtul csúszik. Kicsúszik a kezemből. Ha ráteszem a hasamra vagy lábamra, nem marad meg. Egyszer már le is ejtettem így.
2. Az USB Type-C-vel kapcsolatos szenvedés. Önmagában fasza ez is, hogy bármilyen irányban be lehet dugni a kábelt, és 3A-rel küldi a delejt, tényleg hamar feltölti magát. Ez a jövő, meg minden, és 1-2 éven belül minden szép és jó lesz. Viszont ma még további töltők, kábelek beszerzése nem triviális (lásd korábbi fórumtémám). Jó eséllyel lehet kifogni olyan töltőt vagy kábelt, ami vagy tűzveszélyes, vagy nem hozza a 3A-t, és itt már ég és föld a különbség, ha USB default 0.5A-rel akarna tölteni.

Az kicsit vicces, hogy ha zenehallgatás közben elfordítom a képernyőt, egy pillanatra kihagy a zene :). Remélem, hogy ezt ki fogják javítani. Amúgy nagyon jó a hardver, a Nexus 9-em néha nagyon be tud lassulni, de ez még egy pillanatig se gondolkodott. Az is kisebb nyűg, hogy az egy kezes használata nem triviális, de meg lehet szokni.

Ezt leszámítva nagyon jó telefon, és nagyon jókat tud az Android Marshmallow is, nem cserélnem le semmire. Ebbe nem megyek bele, mert sokkal hosszabb írás lenne :).

--