( kovi | 2015. 11. 11., sze – 12:41 )

Apple esetén szó nincs arról, hogy az óriás egy új termékvonal bevezetésénél azt sem tudta volna mi van az új gépben: ő maga tervezett, ráadásul a változás "csak" architekturális eltérést jelentett, ahol ezeket nem a divat kényszerítette ki. a gépek belsejében Apple tervezésű számítógép maradt, nem cserélték hologramra, főleg nem testidegenre. lehetne még fonni a szálakat, de kissé fáraszt.

80%. ne viccelj már. akik sokszázezres-milliós értékű mechanikus karórát vásárolnak, azok részben valami műremeket keresnek, részben a sznobizmus fojtogatja őket. a TAG Heuer is ebből él. viszont művet ebben az új izében nem igazán lehet találni, a sznobizmus meg vélhetően nem *androidos utánzatok* felé fogja terelni az érintetteket aktuálisan 350e Ft-ért.

szóval akikek ilyet fogsz látni a kezén, azok nem órát keresnek és nem is azt kapnak, emellett a TAG Heuer felirat is csalóka lesz, más tokban majd megkapod más néven csak ott nem lesz Carrera background. elég fura lenne egyébként, ha egy mechanikus vonalból élő patinás prémiumbrand hirtelen 80% bevételhez igazítva adna el ilyen szarokat. jó sok kellene belőle. engem rendesen meglepne.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS