( ironcat | 2015. 11. 11., sze – 12:33 )

Nem ismerem a TAG Heuer órák teljes választékát, de tippem szerint ezt az órát, az ára alapján, olcsó órák közzé pozicionálta a cég. Ha a profit 80%-át az ilyen órákból szeretnék elérni, akkor ahhoz brutális mennyiséget kell eladni belőle. Vagy a többi, 4000+ dolláros óra eladása jelentős mértékben visszaesik, és akkor könnyű lesz a 80%-ot elérni. Ez utóbbi változat azonban nem könyvelhető el sikerként a részvényesek szempontjából.

Érdekesség, hogy az iPhone 5s és 5c modelljei közül a drágább 5s változat sokkal jobban fogyott. Ezzel szemben az Apple Watch-ból az olcsóbb változatok voltak a kelendőbbek. Viszont a hagyományos TAG Heuer vásárlók nem biztos, hogy az olcsóság miatt vesznek egy órát, mert nekik az 1500 dollár nem sok. Viszont akinek az Apple Watch drága volt, annak a TAG Heuer óra is drága lesz.

Más szempont szerint a TAG Heuer neve garanciát jelenthet a felhasznált anyagok és az összeszerelés minősége szempontjából. Viszont ettől függetlenül ez egy androidos okosóra, és a funkcionalitás, valamint a használhatóság szempontjából nincs jelentősége annak, hogy a TAG Heuer tokozta be az „óraszerkezetet”.

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-