( kovi | 2015. 11. 05., cs - 10:18 )

én szívesen folytatom.

szóval egy O365 32/64 bit havi nettó 656Ft, éves fordulóval kell fizetned. az általad említett 50e legyen nettó 50e és akkor jó sokat mondtál elrettentésnek: ekkor az 50e Ft-ban több mint 6 év használat van support-tal. jól kisarkítottam, de a lényeg szerintem érthető.

személyeskedéssel nem lehet elütni az élét: látszik, hogy itt (is) az ingyenesség a perdöntő, én pedig nem tudok azonosulni ezzel. ugyan el tudnám fogadni, hogy neked tényleg jó így, csak a havi 700 Ft ellenében az ingyenességgel versenyezni életszerű. ha valaki ezzel szemben szeretne versenyezni otthoni szférában (*), akkor rendesen fel kellene kötnie a gatyáját. sajnos ez még mindig nem megy teljesen. mint fentebb írtam én magam is sajnálom. (a versenyszférát és a közszférát hagyjuk, ott ennél valamivel rosszabb a helyzet).

egyébként látványos fékező erő ez a "psszt, publikus fórumokon nem fikázunk, csak a kompromisszumos bugreport mehet - az új felhasználók meg hadd gondolják, hogy nekünk ez a no1 minőség". iróniával, szarkazmussal, közösség nevében kéretlen megmondással, személyesre vétellel, mellre szívással fűszerezve. linuxos vagy FOSS témában sajnos rendszerint felböffennek ilyenek és már azt is haladásként kell értelmezni, hogy ebből a szálból még hiányzik az "írjál jobbat".

btw még az MS termékek vásárlóinak is jól jönne egy árképzésre ható kikezdhetetlen alternatíva. szóval rá kellene érezni, hogy egy 16 éves ingyenes irodai termék miért nem tud nagyot robbantani, miközben lenne benne kraft - ideszámoltam az OpenOffice-t is.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS