( djszapi | 2015. 10. 06., k – 14:18 )

Miert kell ezt a "gyengebb" jelzot felhozni? Sokszor belefutok ebbe. A tapasztalatom szerint gyakran azert, hogy tobb lavcsit, piszcsit es stb-t kapjanak, mint masok.

Nem lehetne ettol a "gyengebb" jelzotol eltekintve mindenkit ugyanolyan jo vagy rossz, de lehetoleg jo es fair banasmodban kezelni? Egyebkent is, mitol lenne egy no gyengebb egy online technikai kozossegben? Nem ertem; tenyleg nem.

Szerintem ezeket a problemakat nemtol fuggetlenul kellene megbeszelni es megoldast keresni ra, ha egyaltalan vannak problemak. A jelenlegi vezetes nem gondolja igy, szoval inkabb az a kerdes szerintem, hogy megeri elturni egy-ket (jogos) technikai osztast vagy tobbet? Ez nem egy lavcsi meg piszcsi community. Itt egy tokeletes, de legalabbis minel jobb, termek a cel. Legalabbis en igy latom.

A sok ostorozas mellett az se felejtsuk el, hogy nagyon sokat koszonhetunk ennek a projectnek. Sokan ebbol elnek meg es tartanak fent csaladokat peldaul. Sajnos ez egy komplex dolog es nem csak egy sima "persze, a Linux kozosseg borzalmas tovabb kell lepni" topic.