( muon | 2015. 07. 16., cs – 09:05 )

Nem vagyok nagy szakértő, két kézzel és néha két szemmel is használom a billentyűzeteket, de nem találom az ismertetőben, milyen kapcsolódásra képes (ez a billentyűzet)? Ma már nem lenne ritkaság, főleg egy ilyen univerzális személyes drágaszág esetében, hogy ugyanazt használom minden kompatibilis eszköz eléréséhez, mert nem csak USB-n kommunikál, hanem wifi-n és/vagy BT-n, (infrán, szubtéren :) mifenén...) keresztül is.
...ha már ULTIMATE. :)

Eszközváltó hot-key vagy shortcut is jó lenne hozzá. A wireless kapcsolatokhoz pedig legalább egy extra modul, ha már nem beépíthető. Talán jobb is, ha külön van/kikapcsolható. Akár ezen a modulon/minigépen is lehetne eszközváltáshoz szükséges kapcsoló.
Régebben láttam már komplett (talán P2-es?) számítógépet is keyboardban. Azóta van újabb, i5-ös és android verzió is.
http://www.cybernetman.com/en/all-in-one-pc/keyboard-pc/
http://www.geek.com/android/a-quad-core-android-pc-is-hiding-inside-thi…

Tudnék még linkeket beszúrni, de biztosan körbejárja a témát minden érintett és érdeklődő a fölöslegesen buzgó segítségem nélkül is. :)
Ja, igen! Láttam japán gyorsírónőket a YT-on! Egyetértek a gyakran használt rövidítés billentyűk létjogosultságával is, főleg olyan esetekben, amikor egymástól messze esnek a rövidítésben szereplő betűk, ill. pl. a többnyelvű felhasználók esetében ez is nagyon hasznos lehet.
A numerikus és funkció-billentyűk hiányát kicsit sajnálom a laptopokon is néha, mert az Alt+Fn billentyű nyomva tartásával vagy akár váltógombbal (MacBookPro-nál) sem mindig kényelmes.
Ezzel együtt biztosan meg tudnám szokni, csak akkor szinte sehová sem mennék nélküle, ill. nem sokáig használnék másikat szívesen.
................................
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Közben látom, hogy még USB-hub sem fér rá, annyira kompakt.
A köztes (mini)gép megoldja, ha valaki mindenre ezt használná.
Opcióként OTG USB-kábel(eke)t is lehetne kínálni mellé.
................................
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
muon